Dette kan vi hjelpe
deg med

Sykehus Oslo Øst kan hjelpe deg med et bredt spekter av medisinske problemstillinger – de samme problemstillingene en fastlege eller legevakt kan hjelpe deg med.

Reisevaksinasjon

Ved Sykehuset Oslo Øst kan du ta vaksiner du ikke har tatt tidligere, eller oppfriskningsdoser dersom det er lenge siden du sist ble vaksinert. I mange tilfeller er det både behov for det og det bør tas en oppfriskningsdose.

Urologi

Sykehuset Oslo Øst har urologer med lang erfaring og høy kompetanse innen en rekke urologiske lidelser.Vi er stolte over å presentere våre urologer som har jobbet både i Norge og internasjonalt. 

Allmennleger

Sykehuset Oslo Øst sine legetjenester omfatter alle former for allmennmedisin. Hos oss kan du trygt forholde deg til en allmennlege. 

Fysioterapuet

Fysioterapeutene på Sykehuset Oslo Øst kan hjelpe deg med idrettsskader, forstuvninger, belastningslidelser..

Gastrokirurgi

Hemoroider, brokk, gallesten, magesmerter, overvekt – og andre akutte og kroniske plager i fordøyelsesorganene er det som går under gastrokirurgiske tilstander.

Generell kirurgi

Generell kirurgi er en kirurgisk spesialitet som fokuserer på magen, inkludert spiserør, magesekk, tynntarm, tykktarm, lever, bukspyttkjertel, galleblæren..

Kardiologi

Sykehuset Oslo Øst har hjertespesialister med kort ventetid for behandling og følger deg opp gjennom hele forløpet.

Indremedisin

Sykehuset Oslo Øst sine erfarne spesialister i generell indremedisin hjelper deg med utredning og behandling av..

Legevakt

Sykehuset Oslo Øst mener at du som pasient fortjener og bør ha rask legehjelp uten å måtte vente i flere timer for å få helsehjelp.

Kiropraktor

Kiropraktor Joakim Helsing har 6 års utdannelse innen muskel-, skjelett- og nervelidelser, med mastergrad..

Ortopedi

Karpal tunnel syndrom er en svært vanlig lidelse. Lidelsen kan skyldes repeterende bevegelser med hender og håndledd som..

Plastisk kirurgi

Har du en synlig skade, misdannelse eller ønsker du å gjøre endringer på utseende ditt? Formålet med kosmetisk kirurgi eller..

Bestill time i dag, eller ta kontakt for spørsmål