Sykehus Oslo Øst

Sykehuset Oslo Øst er et spesialistsenter på Kalbakken i Oslo Øst som ble etablert i 2015 under navnet Kalbakkenklinikken. Vi driver med kirurgi, spesialiserte helsetjenester, allmennmedisinske undersøkelser i tillegg til fysikalsk behandling og rehabilitering. Sykehuset Oslo Øst tilbyr også helseundersøkelser til bedrifter og videre oppfølging.

Vi holder til i hyggelig lokaler på Kalbakken med moderne utstyr og fasiliteter. Fra oss er det kort vei til kollektiv transport, både buss og T-bane.

Hos oss møter du kompetente og erfarne spesialister med lang erfaring fra både offentlig og privat sektor. Sykehuset Oslo Øst setter pasientens behov i fokus, og vårt mål er å ha de mest fornøyde pasientene som ønsker å komme tilbake til oss. Våre spesialister tilbyr time med kort ventetid

Hvorfor velge oss?

Sykehuset Oslo Øst har som visjon å tilby kvalitetsrike helsetjenester med kort ventetid.

Vi kan tilby helsetjenester både til deg som ikke har henvisning fra fastlegen, til deg som har henvisning fra fastlegen eller til deg som venter på behandling på sykehuset eller står i sykehuskø.

Dersom du har helseforsikring, kan du kontakte forsikringsselskapet ditt vedrørende å få behandling hos oss.

Sykehuset Oslo Øst har et bredt og relevant tilbud av helsetjenester med høy kvalitet og god tilgjengelighet for alle. Hos oss skal du alltid føle deg trygg og ivaretatt.